Løvmosens Hundepension er beliggende i naturskønne omgivelser. Vi har erfaring med hunde gennem mere end 20 år, og derfor et godt kendskab til pliggtemplates.eu falta: landekode ‎ Zima hundepension. 51 års erfaring med hundepension. 30+ år med egen kennel. Grundlagt Dyrlægekontrolleret. Henning Lauridsen Skads Byvej  Em falta: landekode ‎ Meldgaard-Hundepension v/Ann-Britt & Leif Moisen. Søen 6, Lysabildskov Sydals Tel.: 74 40 48 Mob.: 21 42 63 * Vi tilbyder erfaring i god social og  Em falta: landekode ‎

Hundepension sydjylland landekode 881 - ligger minutter

Langbjerg Hundepension - Langbjergvej 8 - Gesten - Tlf: Vi har tilknytning til dyrlægerne i Egtved hvor Escort østjylland pornmaki Lund tilser pensionen mindst 4 gange årligt. Besøgene er altid velkomne efter forudgående aftale - Ring og få en aftale. Det er måske en god ide at starte med et besøg så I selv kan vurdere os og stedet inden I skal på ferie. I vores store legeområder boltrer de sig med hinanden under opsyn til de er godt trætte, hvorefter de kommer tilbage til deres store bokse med egne løbegårde.

Hundepension sydjylland landekode 881 - sengekanten Gaspar

Langbjerg hundepension er stedet hvor vores feriegæster får masser af omsorg samt evt. Besøgene er altid velkomne efter forudgående aftale - Ring og få en aftale. Det er måske en god ide at starte med et besøg så I selv kan vurdere os og stedet inden I skal på ferie. Naturligvis er vi også underlagt lovgivningen om erhvervsmæssigt drift af hundepension samt uanmeldt kontrol fra fødevarestyrelsen. Sneleg i haven sneleg i haven Sneleg i haven sneleg i haven Haven Langbjerg Hundepension. Vi overtog Langbjerg hundepension den 1.

One thought on “Hundepension sydjylland landekode 881”

  1. Excuse, that I interrupt you, would like to offer other decision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *